Kontaktirajte nas na tel/fax: +387 35 806 371.

Jačanje bosanskohercegovačkih poduzetnika

U prostorijama JP RPC Tuzla - Inkubator "Lipnica" d.o.o. u Lipnici, firma AUSTROFON d.o.o. će održati info seminar na temu „ Jačanje bosanskohercegovačkih poduzetnika kroz uvođenje IKT baziranih usluga“, dana 06.08.2015 godine (četvrtak) sa početkom u 12.00 sati.Voditelji seminara su : gosp. Nedžad Biser, Haris Avdić bach.ecc, Sedina Avdihodžić bach.ecc i Sabina Kadrić dipl.iur.

Ciljna  grupa : MLADI

Cilj seminara : pružiti mladima  mogućnost samozapošljavanja. Prva  jeste da rade i za strana tržišta posredstvom modernih servisa. Konkretno, nezaposleni u okviru ovog projekta dobivaju šansu samozapošljavanja i obavljanja uslužnih djelatnosti za klijente koji se nalaze izvan BIH. Novi poduzetnici dobivaju i tržište austrijskih partnera u projektu, pomoć pri pronalasku novih poslovnih partnera, kao i kontinuiranu podršku u toku pružanja usluga. Druga mogućnost jeste zapošljavanje interno u samom projektu, te besplatne Start Up kurseve u okviru kojih će se održati dodatni treninzi, školovanje i usavršavanje na njihovom putu ka pokretanju i razvijanju poduzetničkih ideja.

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na web stranici startaj.ba i stranici RPC-a, www.rpctuzla.ba.

Zadnji put promjenjen %PM, %22 %625 %2015 %16:%Okt

Šta je RPC Tuzla?

logo orange

Pružanje podrške kategoriji start-up preduzeća u nastojanju da pokrenu vlastiti biznis i na taj način realizuju svoju poslovnu ideju i ostvare mogućnost samozapošljavanja i zapošljavanja drugih.

Naša misija i vizija

  • Podsticanje razvoja

  • Stvaranje povoljnog poslovnog ambijenta

  • Pružanje poslovnih i drugih usluga

  • Sudjelovanje u lokalnom ekonomskom razvoju

  • Privlačenje domaćih i stranih investitora